Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمود تولایی شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه منطقه کاشان رتبه اول کشور را به نسبت کارگران به جمعیت دارد، اظهار داشت: منطقه کاشان اقتصادی ترین و کارگریترین منطقه ایران است.

وی با اشاره به تلاش های فراوان صاحبان واحدهای تولیدی-صنعتی منطقه کاشان برای عدم تعظیلی واحدهای خود ابراز داشت: هر چند تحریم های استکبار جهانی، اقتصاد کشور را تهدید می کند اما با تلاش های صورت گرفته سعی شده است واحدهای تولیدی منطقه کاشان کمترین ضربه را متحمل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کاشان با بیان اینکه  این چند سال اخیر از جمله پرکارترین زمان های فعالیت این اتاق بوده است، تصریح کرد: سعی کرده ایم با پیگیری مسائل مختلف و مشکلات واحدهای تولیدی-صنعتی کاشان زمینه مناسبی را برای فعالیت های آنها مهیا کنیم.

ضرورت به روز رسانی دستگاه ها و تجهیزات واحدهای تولیدی-صنعتی تولید فرش

وی لزوم به روز رسانی تجهیزات، دستگاه ها و امکانات واحدهای تولیدی-صنعتی کاشان را جز ضرورت های این واحدها دانست و تصریح کرد: در زمینه موارد آموزشی هم اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کاشان با برگزاری دوره های آموزشی متعدد برای صنعتگران، بازرگانان و علاقمندان و با تدریس بهترین اساتید ملی در حوزه های مختلف زمینه به روز رسانی اطلاعات شرکت کنندگان در این دوره ها را فراهم آورد.

منطقه کاشان حدود یک هزار و ۴۰۰ واحد تولیدی فرش ماشینی دارد

تولایی از حدود یک هزار و ۴۰۰ واحد تولیدی فرش ماشینی در منطقه کاشان خبر داد و تاکید کرد: این واحدهای تولیدی ظرفیت بیش از ۱۰۰ میلیون متر مربع تولید فرش را در طول سال را دارند.

اشتغال حدود ۲۰هزار نفر در واحدهای تولیدی فرش ماشینی منطقه کاشان

وی با بیان اینکه حدود ۲۰هزار نفر در واحدهای تولید فرش ماشینی منطقه کاشان اشتغال دارند، ابراز داشت: بخش عمده ای از تولیدات این واحدها علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای خارجی هم صادر می شود.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کاشان با بیان اینکه تولید برخی واحدها به دلیل شرایط مختلف تولید کاهش یافته است، اضافه کرد: با وجود تمام مشکلات پیش روی صنعتگران و با توجه به کاهش تولید، سعی شده است که این واحدها تعطیل نشود.

بروکراسی اداری علت اصلی تاخیر در ساخت محل دائمی نمایشگاه های کاشان

وی با اشاره به روند طولانی اداری برای احداث محل دائمی نمایشگاه های کاشان افزود: علت اصلی این تاخیر، بروکراسیهای اداری طولانی در استان اصفهان و کاشان و همچنین عدم هماهنگی ادارات و نهادهای مربوط بوده است.

تولایی از اختصاص ۱۵ هکتار زمین برای ساخت محل دائمی نمایشگاه های کاشان خبر داد و تصریح کرد: این زمین با اعتباری بالغ بر ۲۴ میلیارد ریال خریداری شده است.

کد خبر 4749100

منبع: مهر

کلیدواژه: اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران اتاق بازرگانی اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام بوشهر زائران اربعین گرگان قزوین رادیو اربعین شهرکرد شیراز بیرجند استانداری سمنان خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۸۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت‌دیدگان خواستار نقشه‌برداری پلاک به پلاک هستند/ آواربرداری پس از تعیین حدود اربعه

ایسنا/گیلان مدیرکل بنیاد مسکن گیلان بیان کرد: ماشین آلات بنیاد مسکن در منطقه مستقر بوده و به زودی آواربرداری را آغاز خواهیم کرد؛ البته اکثر متقاضیان خواستار نقشه برداری پلاک به پلاک هستند و لذا باید پس از تعیین حدود اربعه آواربرداری را آغاز کنیم.

حامد دائمی امروز، ۱۴ اردیبهشت ماه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان گیلان که با محوریت حادثه آتش سوزی شهرک امامزاده ابراهیم(ع) شفت برگزار شد، با اشاره به استقرار چهار اکیپ ارزیاب در منطقه از ساعات اولیه این اتفاق، اظهار کرد: واحدهای تخریب شده تک به تک مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه از ۸۵ قطعه بازدید کردیم، افزود: ۹۰ واحد تجاری صد درصد تخریب شد و ۲۹۰ واحد مسکونی احداثی و ۲۸ واحد مسکونی تعمیری و ۶ واحد تجاری تعمیری داریم.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان از انجام کامل ارزیابی خبر داد و تصریح کرد: نتیجه ارزیابی به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اعلام خواهد شد.

دائمی با بیان اینکه نیازمند تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی و کمک بلاعوض ۸۰ میلیون تومانی برای احداث واحدهای مسکونی هستیم، خاطرنشان کرد: برای واحدهای مسکونی تعمیری نیز ۵۰ میلیون تومان تسهیلات و ۳۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پیشنهاد شده است. برای واحدهای تجاری احداثی نیز ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات و ۳۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پیشنهاد می شود.

وی عمده واحدهای خسارت دیده را مسکونی - تجاری دانست و تاکید کرد: برخی از خانوارها اسکان دائم و برخی دیگر اسکان موقت داشتند لذا درخواست کمک بلاعوض ۳۰ میلیون تومانی برای خانوارهای حادثه دیده داریم.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان خواستار تخصیص تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی و کمک بلاعوض ۳۰ میلیون تومانی برای تامین معیشت صاحب خانه ها و مستاجرین شد و اضافه کرد: محدوده شهرک امامزاده ابراهیم ۱۶.۵ هکتار است که از طریق بنیاد مسکن به مردم واگذار شده است؛ در واقع بخش عمده خسارت ها در همین محدوده بوده و برای صدور پروانه مشکلی نداریم.

وی یکی از مشکلات روستا را تصرفات مازاد بر واگذاری دانست و بیان کرد: ماشین آلات بنیاد مسکن در منطقه مستقر بوده و به زودی آواربرداری را آغاز خواهیم کرد؛ البته اکثر متقاضیان خواستار نقشه برداری پلاک به پلاک هستند و لذا باید پس از تعیین حدود اربعه آواربرداری را آغاز کنیم.

دائمی با بیان اینکه آواربرداری پس از ارزیابی و کارشناسی تعیین خسارت بیمه انجام خواهد شد، عنوان کرد: طرح هادی این روستا بافت با ارزش بود که در سال ۹۰ بازنگری شد و آن را تحت عنوان شهرک چوبی و مقصد گردشگری تعریف کردیم و لذا این امکان وجود دارد که سازه ها را بتنی و فلزی بسازیم و در نما از چوب استفاده کنیم.

وی از صدور رایگان پروانه ساخت و ساز خبر داد و خاطرنشان کرد: پس از مراحل تعیین پلاک و نقشه برداری، صدور پروانه انجام می شود؛ البته نیازمند تامین اعتبار جهت نقشه برداری هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود
  • خسارت‌دیدگان خواستار نقشه‌برداری پلاک به پلاک هستند/ آواربرداری پس از تعیین حدود اربعه
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود