Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@11:26:54 GMT

ستاد تسهیل صادرات غیرنفتی تشکیل می‌شود

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۸۸۴۷۷

ستاد تسهیل صادرات غیرنفتی تشکیل می‌شود

احسان قمری روز شنبه در آیین اختتامیه نمایشگاه فرش ماشینی و صنایع وابسته در کاشان، به کتاب هنر تحریم‌ها اثر ریچارد نفیو اشاره کرد و افزود: کاری که امروز اینجا و در سطح کشور انجام می‌شود، به طور کامل در تقابل با آن اندیشه است که قصد داشت، صادرات ایران را به صفر برساند.

وی بیان کرد: تلاشی که صادرکنندگان ما انجام دادند، با وجود شدیدترین تحریم‌ها در هشت ماهه سال‌جاری افزون بر ۳۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داشتیم که بر اساس اعلام بانک مرکزی، ۷۵ درصد ارز حاصل از این صادرات به کشور بازگشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل توسعه خدمات بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران اضافه کرد: این میزان صادرات غیرنفتی در هشت ماهه مبلغ کمی نیست و در زمان حاضر کشور از این محل اداره می‌شود.

وی تصریح کرد: کسی باور نمی‌کرد با شدیدترین مشکلاتی که در نتیجه تحریم‌ها از جمله در زمینه مسایل بانکی، حمل و نقل، گمرک و استاندارد داریم، این اتفاق بیافتد اما تولیدکنندگان کار خود را به درستی و خوبی انجام دادند و بخش دولتی باید با وجود تنگناهای اعتباری کمک کند.

قمری تاکید کرد: بر این اساس نزدیک به ۶ هزار میلیارد ریال در لایحه بودجه سال ۹۹ برای حمایت از صادرات غیرنفتی دیده شده است که باید نمایندگان تلاش کنند، تصویب و اجرایی شود.

وی ادامه داد: با توجه دیدگاه مقام معظم رهبری و وزیر صنعت، معدن و تجارت اولویت صادرات کشور باید با هدف‌گذاری ۱۵ همسایه و کشورهایی مانند چین باشد. 

مدیرکل توسعه خدمات بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران گفت: میزان واردات ۱۵ کشور همسایه به ۱۱۶۰ میلیارد دلار می‌رسد که میزان صادرات ایران به آن کشورها ۲۴ میلیارد دلار در سال ۹۷ بود.

وی با بیان اینکه نمی‌توانیم به طور کامل همه آن را پوشش دهیم، اضافه کرد: بر اساس بررسی‌ها توانمندی صادرات ۱۰۰ میلیارد دلار را داریم و ان‌شاء‌الله با تلاش صادرکنندگان از جمله در بخش تولید فرش ماشینی و دستباف تا سال ۱۴۰۰ باید این رقم را به ۴۸ میلیارد دلار برسانیم.

قمری همچنین با اشاره امضای تفاهم‌نامه اورسیا از سوی ایران، آن را ظرفیت بالایی برای توسعه صادرات غیرنفتی کشور از جمله در زمینه فرش عنوان کرد.

وی به تلاش‌ها برای بستن پیمان‌های پولی با برخی کشورهای دوست مانند پاکستان نیز اشاره کرد و افزود: صادرات یعنی ارز وارد کشور شود یا افراد دست‌کم مواد اولیه مورد نیاز واحد تولیدی خود را وارد کنند.

مدیرکل توسعه خدمات بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران یادآور شد: ۹۰ درصد تاکید مقام معظم رهبری در سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی به موضوع حمایت و تشویق صادرات برمی‌گردد و این نمایشگاه تبلور آن کمک‌هایی است که باید انجام دهیم.

وی بیان کرد: برپایی نمایشگاه فرش که سال‌ها مغفول مانده بود، با پیگیری‌ها و همکاری مسوولان شهرستانی محقق شد و امروز تولد صنعت نمایشگاهی در کاشان است.

قمری تاکید کرد: مسوولان پیگیر باشند تا شهریورماه، بخش نخست مکان دایمی نمایشگاه کاشان به بهره‌برداری برسد و همه باید در این زمینه کمک کنند.

وی با اشاره به تشکیل میز فرش ماشینی در اتاق بازرگانی کاشان تشریح کرد: تولیدکننده و صادرکننده فرش ماشینی این منطقه که صنایع پیشین و پسین زیادی دارد، هنوز راه بسیاری در راستای صادرات حرفه‌ای در پیش دارد که امید می‌رود با پیگیری و کمک مسوولان استمرار یابد و از جمله برگزاری نمایشگاه‌های این چنینی که مهم‌ترین ابزار برای صادرات به شمار می‌رود، تداوم داشته باشد.

نمایشگاه تخصصی و فن بازار فرش ماشینی و صنایع وابسته با حضور افزون بر ۶۰ شرکت داخلی از ۲۷ آذرماه، به مدت سه روز در کاشان برگزار شد.

بیش از ۸۰۰ واحد تولید فرش ماشینی در شهرستان‌های کاشان و آران‌وبیدگل با عرضه سالانه افزون بر ۵۰ میلیون مترمربع فرش، بیش از ۷۰ درصد تولید و صادرات صنعت فرش کشور را انجام می‌دهند.

برچسب‌ها سازمان توسعه تجارت ایران فرش صادرات کاشان شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان توسعه تجارت ایران فرش صادرات کاشان سازمان توسعه تجارت ایران فرش صادرات کاشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۸۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیگر نیازی به پلاک گذر موقت نیست!

 به گزارش تابناک، روزگارخودرو نوشت: پیش از این، تمامی وسایل نقلیه خارجی ملزم به دریافت پلاک گذرموقت برای تردد در جاده‌های ایران بودند. این امر موجب می‌شد تا گردشگران ساعت‌ها و حتی روزها در مرزهای کشور معطل شده و انتظار کشیده تا پلاک موقت دریافت کنند.

این مصوبه جدید در پی همکاری میان کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و پلیس راهور ناجا به تصویب رسیده است. هدف اصلی از تصمیم مذکور، تسهیل ورود گردشگران خارجی به خاک کشور و جلوگیری از اتلاف وقت آنان در مرزهای کشور است.

با تصمیم جدید مقامات کشوری، ورود خودروهای خارجی با پلاک بین‌المللی به خاک ایران مجاز شده است. این اقدام در راستای تسهیل حرکت گردشگران خارجی و کاهش مدت زمان توقف آنها در مرزهای کشور صورت گرفته است.

مسئولان امیدوارند این تصمیم بتواند زمینه را برای افزایش جریان گردشگری به ایران فراهم آورده و موجب رونق هرچه بیشتر این صنعت پردرآمد شود. از این پس، گردشگران خارجی می‌توانند با آسودگی بیشتری به ایران سفر کنند.

دیگر خبرها

  • دیگر نیازی به پلاک گذر موقت نیست!
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • استان یزد، غرفه برتر نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها
  • باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم
  • اکسپو وعده صادق ۲ بود/ لزوم اصلاح رفع تعهد ارزی از ۳ کشور همسایه