Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@09:24:22 GMT

نمایشگاه ملی فرش ماشینی کاشان از نگاه شرکت‌کنندگان + فیلم

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۱۴۵۳۶

نمایشگاه ملی فرش ماشینی کاشان از نگاه شرکت‌کنندگان + فیلم

‍‍‍‍‍‍

تولیدکنندگانی که در نمایشگاه ملی فرش ماشینی در کاشان حضور داشتند از زمان برگزاری نمایشگاه انتقاد و برای برپایی هرچه بهتر در آن در ادوار آینده پیشنهاداتی داشتند. ۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۰ استانها کاشان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، نخستین نمایشگاه ملی فرش ماشینی در کاشان از 26 تا 30 آذر در محل برگزاری موقت نمایشگاه کاشان برگزار شد و از سراسر کشور شرکت‌کنندگانی حضور پیدا کردند در حالی که برگزاری این نمایشگاه در این سطح برای نخستین بار در کاشان با وقوع پیوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور سفرا از کشورهای مختلف و صنایع وابسته به فرش ماشینی از جمله واحدهای تولید فعال در حوزه تولید نخ، ریسندگی و غیره از جمله موارد قابل توجه در برگزاری نمایشگاه ملی فرش ماشینی در کاشان بود.

برگزاری این نمایشگاه محاسن و معایب گوناگونی داشت که از شرکت‌کنندگان، مراجعه‌کنندگان و سفرای کشورهای مختلف جویا شدیم و به طور کلی برگزاری این نمایشگاه به عنوان نخستین نمایشگاه فرش ماشینی در کاشان مثبت ارزیابی شد.

مهدی خسروانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم ضمن ابراز خرسندی از برگزاری نخستین نمایشگاه ملی فرش ماشینی در کاشان بعد از پیگیری‌های متعدد اظهار داشت: این نمایشگاه با پیگیری مسئولان و همکاری و همراهی صاحبان صنایع برپا شد و با توجه به آنکه نمایشگاه برای نخستین بار برگزار شد، ارزیابی مثبتی را از نمایشگاه ملی فرش ماشینی در کاشان داشتیم.

وی با بیان اینکه تاکنون تجربه برگزاری این نمایشگاه در کاشان تا این سطح را نداشتیم، افزود: خوشبختانه میزان مراجعه‌کننده به نمایشگاه در وضعیت مناسبی است اما لازم بود تا میزان تبلیغات این نمایشگاه هرچه بیشتر و بهتر انجام و از تمام ظرفیت‌های رسانه‌ای استفاده می‌شد.

این تولیدکننده کاشانی با بیان اینکه نمایشگاه بین‌المللی فرش ماشینی تهران در شهریورماه برگزار می‌شود، ابراز داشت: نمایشگاه ملی فرش ماشینی در کاشان با فاصله نزدیکی به نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود و بر همین اساس پیش از برگزاری این نمایشگاه ملی تولیدکننده سفارشات خود را ثبت کرده و بیش از این ظرفیت پذیرش مشتری را ندارد.

نقوش فرش دستباف خراسان جنوبی چشم بادامی‌ها را حیرت زده کردبیرجند| فرش مود و قهستان خراسان جنوبی برند جهانی داردفرش دستباف خراسان جنوبی مورد پسند تجار داخلی و خارجی است

وی ضمن تاکید بر تغییر زمان برگزاری نمایشگاه ملی فرش ماشینی در کاشان گفت: قطعا با تغییر زمان برگزاری نمایشگاه بهره‌وری و راندمان نمایشگاه افزایش پیدا می‌کند و می‌توان نتیجه مطلوب را از این نمایشگاه به دست آورد.

مهدی صابر نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم ضمن تشکر از عوامل برگزار کننده نمایشگاه ملی فرش ماشینی در کاشان اظهار داشت: بهتر بود تا این نمایشگاه در اوایل سال برگزار شود چراکه گردشگران از سراسر کشور برای ایام گل و گلاب به این منطقه سفر می‌کنند و به این بهانه می‌توانند از نمایشگاه فرش بازدید کنند.

این تولیدکننده فرش ماشینی با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه ملی فرش ماشینی در کاشان با فاصله کمی از نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود، افزود: تولیدکنندگان سفارش فرش‌های خود را از بُنکداران گرفته و در این زمان تولیدکنندگان تولید خود را بر روی سفارش بنکداران خود متمرکز می‌کنند و بر همین اساس ظرفیت پذیرش مشتری جدید را ندارند.

وی با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه فرش ماشینی در این موقع یک نوع ضعف محسوب می‌شود، ابراز داشت: در این زمان با توجه به شرایط جوی، جاده‌های کشور از وضعیت مناسبی برخوردار نیستند و بر همین اساس حضور بازدیدکنندگان تحت تاثیر قرار می‌گیرد و لازم است در این حالت زمان برگزاری نمایشگاه تغییر پیدا کند.

سیدرضا لاجوردی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم ضمن اشاره به تاریخچه ورود فرش ماشینی در کاشان اظهار داشت: بزرگترین کارخانه تولید فرش ماشینی خاورمیانه در سال 1351 در شهرک صنعتی راوند کاشان به بهره‌برداری رسید و تا سال 1367 کارخانه جدیدی ایجاد نشد.

وی با بیان اینکه بعد از آن با ورود بخش خصوصی تا به امروز در حدود یک هزار و 300 واحد تولیدی فرش ماشینی در منطقه کاشان به بهره‌برداری رسیده است، افزود: تولیدکنندگان فرش ماشینی در کاشان 40 سال تلاش کردند تا چنینی جایگاهی در جهان را کسب کردند و بر همین اساس از مسئولان درخواست داریم تا به راحتی از کنار این صنعت عبور نکنند چراکه کاشان به 67 کشور دنیا صادرات فرش داشته و سالانه 120 میلیون مترمربع فرش در این منطقه تولید می‌شود.

عضو هیئت مدیره شهرک صنعتی امیرکبیر کاشان از فعالیت 40 هزار کارگر به صورت مستقیم در صنعت فرش ماشینی این شهرستان خبر داد و ابراز داشت: برای نخستین بار نمایشگاه فرش در این سطح در کاشان برگزار شده و 9 سفیر نیز در این نمایشگاه حضور پیدا کردند به نحوی که این نمایشگاه را می‌توان سرآمد استفاده از ظرفیت‌های موجود منطقه قلمداد کرد.

وی ضمن انتقاد از ضعف تبلیغات و اطلاع‌رسانی نمایشگاه ملی فرش ماشینی در کاشان گفت: تبلیغات این نمایشگاه باید در سطح ملی و حتی فراملی باشد چراکه مشتریان و بازدیدکنندگان از این نمایشگاه از کشورهای مختلف حضور داشتند.

لاجوردی کاشان را شهر نساجی نامید و تصریح کرد: پیشرفت امروز این صنعت به دلیل آن است که صنعت فرش کاشان در اختیار بخش خصوصی است و بر همین اساس لازم است مسئولان بیش از پیش برای این صنعت و پویایی آن تلاش کنند.

وی با بیان اینکه در دنیای امروزی فرش ماشینی به عنوان یک کالای اساسی و لوکس محسوب می‌شود، اذعان کرد: با وجود تنوع‌های مختلف در این صنعت می‌توان ظرفیت تولید در کاشان را با افزایش تعداد دستگاه‌ها ارتقاء داد و برگزاری این گونه نمایشگاه‌ها نیز نقش بسزایی در توسعه و گسترش این صنعت دارد.

احمد فتاحی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه ملی فرش ماشینی در کاشان پتانسیل و ظرفیت بالای این منطقه را نشان داد، اظهار داشت: این نمایشگاه مقدمه انتقال نمایشگاه بین‌المللی تهران به کاشان است چراکه 76 درصد از غرفه‌داران نمایشگاه بین‌المللی تهران از تولیدکنندگان کاشانی است و هزینه‌های گزافی نیز برای خرید غرفه‌ها پرداخت می‌کنند.

این تولیدکننده فرش ماشینی ضمن ابراز خرسندی از مدیریت نمایشگاه بین‌المللی تهران توسط اتاق بازرگانی کاشان در سال آینده افزود: امیدواریم با تلاش مسئولان و همت بیش از پیش آنان محل نمایشگاه بین‌المللی کاشان افتتاح شود تا ظرفیت‌های کاشان بیش از پیش به نمایش گذاشته شود.

گزارش از مرتضی نجف‌زاده

انتهای پیام/801/ز

R7760/P/S6,1369/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۴۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۵ درصدی شرکت‌کنندگان در آزمون حفظ قرآن کریم

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمد قمی صبح جمعه در حاشیه بازدید از روند برگزاری نوزدهمین دوره آزمون حفظ قرآن کریم در مشهد با اشاره به شور و شوق زیاد شرکت‌کننده‌ها اظهار کرد: وقتی با آنها صحبت می‌کردیم اعتماد به نفس خوبی داشتند؛ خیلی‌ها هم می‌گفتند دغدغه کسب مدرک نداریم و فقط می‌خواهیم خود را محک بزنیم.

وی این نکته را نشانه اهتمام و جدی گرفتن قرآن در جامعه بیان و خاطرنشان کرد: پررنگ شدن فضای قرآنی در کشور به خوبی در این آزمون هم جلوه داشت.‌ای کاش برخی‌ها می‌آمدند و این آزمون را از نزدیک می‌دیدند که چه فضای گرم و شورانگیزی دارد.

قرآن کریم درباره مساله‌های مهم زندگی انسان حرف دارد

قمی حفظ موضوعی قرآن کریم را یکی از بهترین توصیه‌های بزرگان و کارشناسان عنوان و اظهار کرد: قرآن کریم درباره مساله‌های مهم زندگی انسان حرف دارد؛ آیه‌ها، فرازها و سوره‌های منتخبی که نیاز امروز جامعه ما است در قرآن آمده که می‌توانند آن‌ها را با خلاصه تفسیر و توجه به معنا حفظ کنند. افرادی که با این روش قرآن را حفظ کنند بعد به مرور می‌توانند وارد فضای حفظ قرآن شوند و کل آن را بر اساس معنا پایه حفظ کنند.

با زندگی با آیه‌ها می‌توان زندگی را نورانی‌تر کرد

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با تاکید بر اینکه با زندگی با آیه‌ها می‌توان زندگی را نورانی‌تر کرد افزود: با حفظ موضوعی یک جمعیت چند میلیونی از مردم کشور می‌توانند مثلاً ۲۰۰ آیه مهم قرآن که مورد تاکید بزرگان و روایات است و از طرفی موجب گذران بهتر و اعتلا بخشیدن زندگی می‌شود را حفظ کنند.

وی با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان دو میلیون نفر ۳۰ آیه قرآن را حفظ کردند افزود: تعدادی از این افراد در آزمون شرکت کردند و مدرک حفظ موضوعی را نیز گرفتند.

قمی تصریح کرد: حفظ این آیه‌ها موجب می‌شود تا فرد با آیه‌های ناظر بر زندگی‌اش مانند رفاقت، خانواده، پدر و مادر، مسائل اجتماعی، علمی و حتی سیاسی آشنا و آنها را با بهترین تبیین‌ها که در ترجمه‌ها و تفسیرها آمده حفظ کند تا موقع صحبت کردن بتواند به کلام خدا استناد کند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با تاکید بر اینکه در این مسیر خادم و مصمم هستیم تا این عرصه گسترده‌تر از قبل تداوم پیدا کند خاطر نشان کرد: همه مجموعه‌های مردمی و دستگاه‌های دولتی باید برای تقویت و توسعه قرآن و زندگی کردن با آیه‌های قرآنی پای کار بیایند

کد خبر 6095656

دیگر خبرها

  • رشد ۲۵ درصدی شرکت‌کنندگان در آزمون حفظ قرآن کریم
  • افزایش ۲۵ درصدی شرکت کنندگان آزمون تخصصی حفظ قرآن
  • ۱۲ هزار نفر در آزمون تخصصی حافظان قرآن کریم سراسر کشور شرکت کردند
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • برگزاری آیین ملی گل‌غلتان بیستم اردیبهشت‎ ماه در کاشان
  • برگزاری آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در مشهد
  • برگزاری آزمون‌ ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم
  • برگزاری نمایشگاه‌ها عامل مهم رونق اقتصاد است
  • فراخوان نخستین سالانه تبادل عکس ایران
  • دومین نمایشگاه صنعت موسیقی برگزار می‌شود