Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحریم نساجی ایران توسط آمریکا موجب شده تا تولیدکنندگان کاشانی عزم خود را برای خنثی کردن این تحریم جزم کنند. ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۵ استانها کاشان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، شهرستان کاشان دومین تولیدکننده فرش ماشینی در جهان محسوب می‌شود، به نحوی که نام و آوازه این شهرستان با فرش ماشینی در هم آمیخته شده است و این منطقه را به قطب تولید فرش ماشینی کشور تبدیل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولیدکنندگان کاشانی فرش ماشینی تمام تلاش خود را برای ادامه فعالیت و عدم تعطیلی واحدهای تولیدی به کار گرفتند و خوشبختانه با وجود تمامی مشکلات و محدودیت‌ها پویایی و نشاط در حوزه فرش ماشینی کاشان به قوت خود باقی است.

تحریم‌های اعمال شده توسط دشمنان و معاندان نظام مقدس جمهوری اسلامی بی‌تاثیر نبوده است؛ اما غیرت آنان اجازه نداده که در تولید و رونق‌بخشی به این صنعت در کاشان خللی وارد شود و از راه‌های مختلف این صنعت را سراپا نگه داشتند.

تحریم نساجی ایران نیز یکی ازشیطنت‌های آمریکا علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی است؛ اما تولیدکنندگان کاشانی در این بخش تمام تلاش خود را در بی اثر کردن این تحریم‌ها به کار گرفتند.

یکی از تولیدکنندگان کاشانی فرش ماشینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم ضمن اشاره به مشکلات حوزه نساجی اظهار داشت: با وجود تمامی مشکلات و تحریم‌های ناعادلانه علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی هیچ‌گاه از تلاش خود برای رشد و پویایی صنعت نساجی کاشان دست برنداشتیم و همواره تمام تلاش خود را در این زمینه به کار گرفتیم.

وی با بیان اینکه از مسئولان انتظار می‌رود در شرایط فعلی حمایت بیشتری از تولیدکنندگان صورت پذیرد، افزود: اصلاح قوانین دست و پاگیر یکی از درخواست‌های اساسی تولیدکنندگان است و بر همین اساس به صورت مکرر از مسئولان درخواست داشتیم تا با تسهیل قوانین به نفع تولیدکنندگان شاهد رشد و پویایی صنعت نساجی باشیم.

این تولیدکننده کاشانی فرش ماشینی ضمن تاکید بر ارائه تسهیلات به صاحبان صنایع ابراز داشت: تسهیل در پرداخت تسهیلات نیز یکی از خواسته‌های بحق تولیدکنندگان است در حالی که بازپرداخت تسهیلات با نرخ سود بالا و طولانی شدن روند اخذ آن مشکلاتی را ایجاد می‌کند.

یکی دیگر از تولیدکنندگان کاشانی فرش ماشینی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم ضمن انتقاد از بروکراسی اداری اظهار داشت: مدت زمان رسیدگی به درخواست‌ها در ادارات مختلف از حد معمول بالاتر است و روندی فرسایشی دارد و این موضوع انگیزه تولیدکنندگان را کمرنگ می‌کند.

33 میلیون دلار فرش ماشینی از کاشان صادر شدمشکلات تولیدکنندگان کاشانی فرش ماشینی در میز ملی فرش بررسی شدنمایشگاه ملی فرش ماشینی کاشان از نگاه شرکت‌کنندگان + فیلم

وی با بیان اینکه همواره و در شرایط مختلف صنعت نساجی کاشان را پویا و بانشاط نگه داشتیم، افزود: همراهی مسئولان و تسهیل در امور موجب می‌شود تا این انگیزه دو چندان شود و تولیدکنندگان نیز همین انتظار را از مسئولان مربوطه دارند.

این تولیدکننده کاشانی فرش ماشینی ضمن اشاره به تحریم نساجی ایران توسط آمریکا ابراز داشت: ایران اسلامی 40 سال تحت شدیدترین تحریم‌ها قرار داشته و به فضل الهی، همت تولیدکنندگان و همراهی مسئولان تحریم نساجی ایران را خنثی می‌کنیم.

سعید ابریشمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به تحریم‌های 40 ساله آمریکا علیه ایران اظهار داشت: از آنجا که کاشان قطب تولید فرش ماشینی و مواد معدنی است، تحریم‌ها با وجود آنکه در کسب و کار بی‌تاثیر نبوده اما این آمادگی وجود دارد تا این تحریم‌ها را خنثی کنیم و برای رونق بخشی نیز تمام تلاش خود را به کار گرفتیم.

وی ضمن اشاره به اهمیت حوزه نساجی و مواد معدنی کاشان افزود: این دو صنعت با کارگران زیادی در ارتباط است و بر همین اساس با تحریم این دو صنعت بزرگ در صدد هستند تا نارضایتی عمومی را افزایش داده و به اهداف شوم خود برسند و بر همین اساس مشخص است این اقدامات به صورت برنامه‌ریزی شده دنبال می‌شود.

رئیس کمیسیون بازرگانی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کاشان ضمن اشاره به اقدامات خصمانه دشمن علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ابراز داشت: دستگاه‌های مربوطه به ویژه بانک مرکزی و وزارت صمت موظف هستند تا قوانین را به سمت رونق تولید و خنثی‌سازی آثار تحریم‌ها تغییر دهند و تولیدکنندگان تا صاحبان صنایع به راحتی بتوانند امورات تولید، واردات و صادرات را سپری کنند.

وی ضمن اشاره به راه حل‌های مختلف ویژه خنثی‌سازی تحریم‌ها گفت: تسهیل در تامین مواد اولیه ویژه صنعت نساجی یکی از مواردی است که باید مورد توجه مسئولان قرار بگیرد تا صاحبان صنایع بدون دغدغه خاطر محصولات خود را تولید و به بازار هدف برسانند.

ابریشمی با بیان اینکه صنعت نساجی کاشان به همفکری تمام صاحبان صنایع نیاز دارد، تصریح کرد: تعامل هرچه بیشتر با تولیدکنندگان در عرصه نساجی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و این مهم نیازمند یاری و همراهی تمامی دستگاه‌های مربوطه است.

محمود تولایی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم ضمن اشاره به تحریم نساجی ایران توسط آمریکا اظهار داشت: تحریم نساجی آمریکا موجب تاثیرگذاری مستقیم در وضعیت اقتصادی منطقه کاشان دارد و بر همین اساس لازم است تا با پرداخت به موقع تسهیلات و تسهیل در دریافت آنان گام موثری در حل مشکلات تولیدکنندگان صنعت نساجی کاشان برداریم.

وی ضمن اشاره به اخذ تدابیر لازم در تامین مواد اولیه صنعت نساجی کاشان افزود: خوشبختانه مواد اولیه در صنعت نساجی کاشان به ویژه الیاف، کنف و غیره وجود دارد، اما نیاز داریم تا در یک مدت کوتاه اعتبارات لازم تخصیص پیدا کند و مواد اولیه لازم تامین شود.

رئیس اتاق بازرگانی کاشان ضمن انتقاد از برخی رویکردهای نادرست وزارت صمت ابراز داشت: برخی محصولات با وجود بی‌تاثیر بودن تحریم‌ها بر روی آنان گران شده است در حالی که وضعیت اقتصادی کشور این موارد را نمی‌تواند پذیرا باشد و بر همین اساس لازم است تا اقدامات لازم ویژه نظارت و بازرسی توسط دستگاه‌های مربوطه صورت پذیرد.

وی ضمن اشاره به حضور سفیر بنگلادش در کاشان گفت: وجود سفرای مختلف در منطقه کاشان می‌تواند نقش بسزایی در تعامل هرچه بیشتر و بهتر با کشورها باشد، اما مهمترین نکته تکیه بر توان داخلی و به طبع آن رونق تولید است و با این شرایط می‌توان تاثیرگذاری تحریم‌ها را به حداقل کاهش داد.

تولایی ضمن انتقاد از تفاوت حرف و عمل برخی مسئولان تصریح کرد: امید است مسئولان به ویژه مسئولان در مجموعه وزرات صمت با توجه هرچه بیشتر به تولیدکنندگان و صاحبان صنایع در حوزه فرش ماشینی گام‌های موثری در رونق تولید بردارند.

انتهای پیام/803/ز

R7760/P/S6,1369/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۷۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه پرغصه نابودی صنعت فرش استان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، در نشست گفتگوی دولت و بخش خصوصی مسائل و مشکلات صنعت نساجی یزد نیز افزایش واردات صنایع نساجی، کمبود منابع ارزی، دو نرخی بودن ارز برای صنعت نساجی و تبدیل تولیدکنندگان نساجی به وارد کننده مطرح شد.

استاندار یزد هم با اشاره به نگاه استان مبنی بر حرکت به سمت دانش بنیان و توسعه نساجی گفت: ما محدود کردن صنایع آلاینده پرآبخواه در استان را در پیش گرفتیم و در محور مهریز ـ عقدا کاهش هزار و ۸۰۰ مجوز را انجام دادیم.

مهران فاطمی در خصوص تامین مالی واحد‌های نساجی اظهار داشت: از تسهیلات سفر رئیس جمهور به یزد، هزار میلیارد تومان به نوسازی نساجی اختصاص یافته و امسال هم ۳۰ درصد تسهیلات تبصره‌ای به بخش نساجی اختصاص می‌دهیم.

وی درباره وضعیت صنعت فرش استان تصریح کرد: نابود شدن صنعت فرش قصه پرغصه‌ای است و باید همکاران دفتر اقتصادی و انجمن فرش این موضوع را پیگیری کنند.

استاندار همچنین خاطرنشان ساخت که ساختمان مرکز نوآوری نساجی برای تربیت نیروی انسانی ماهر را تامین می‌کنیم و تجهیز آن برعهده بخش خصوصی است تا در اول مهرماه آماده باشد.

فاطمی در خصوص راه اندازی دهکده نساجی هم گفت: این دهکده با مشکلات قانونی مواجه است و همچنین به ۱۰ هکتار زمین نیاز دارد. جانمایی زمین را مشخص کنید تا زمین در اولین فرصت تامین شود.

وی با اشاره به سابقه پنج دهه استفاده استان از معادن افزود: این در حالی است که قدمت نساجی ما به بیش از ۱۰۰ سال می‌رسد، ولی با وجود داشتن نخبه و دانشگاه و فناوری همچنان واردکننده ماشین آلات نساجی و معدن هستیم که باید در این خصوص تدبیری اندیشید.

گرجی مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت هم در این نشست موضوع پارچه را دغدغه اصلی حوزه کاری خود دانست و گفت: بخشی از واردات پارچه به صورت قاچاق انجام می‌شود و در این خصوص سال گذشته اقدامات را شروع کردیم و باید در قالب یک کارگروه به راه حل اجرایی رسید.

دیگر خبرها

  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • سقوط مرگبار نوجوان ۱۶ ساله کاشانی از کوه
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود
  • سقوط از کوه نوجوان ۱۶ ساله کاشانی را به کام مرگ کشاند
  • سقوط از کوه نوجوان کاشانی را به کام مرگ کشاند
  • یزد؛ میزبان غول‌های صنعت نساجی
  • (ویدئو) تحریم‌ها و اقتصاد نابسامان فرش ایران را به زیر کشید؛ ما منزوی شده‌ایم
  • تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات
  • قصه پرغصه نابودی صنعت فرش استان
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد