Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از کاشان، در آخرین روز هفته صنعت و معدن، تالار غیاث‌الدین جمشید کاشانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان محل تجمع نخستین نشست تخصصی قطعه‌سازان صنعت فرش ماشینی کشور در سال جهش تولید بود.

منصور دیاری رئیس سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در این نشست اظهار کرد: «همه می‌دانیم منطقه کاشان قطب تولید فرش ماشینی در کشور و دومین تولیدکننده فرش ماشینی جهان محسوب می‌شود و بر همین اساس خودکفایی در صنعت نساجی بیش از پیش خودنمایی می‌کند و صنعتگران، تولیدکنندگان و صاحبان صنایع در این راستا تمام تلاش خود را به کار گرفتند و به‌صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

منصور دیاری با قدردانی از تلاش‌های ارزشمند صنعتگران برای شناسایی عوامل ارتقای صنعت قطعه‌سازی فرش ماشینی و صنایع وابسته آن بیان کرد: «مشکلات صنعت فرش ماشینی را هیچکس جز خود ما نمی‌تواند بشناسد و برای حل آن راهکار ارائه دهد.»

وی افزود: «تأمین مواد اولیه آن هم در شرایط تحریمی از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است.»

رئیس سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با اشاره به شرایط ویژه اقتصادی ایران و وجود برخی مشکلات در همکاری با کشورها حتی کشورهایی پایین‌تر از سطح ایران ادامه داد: «باید خودمان به فکر خودمان باشیم؛ چراکه ما توانایی بالایی داریم و بر همین اساس قطعات مورد نیاز ماشین‌آلات نساجی مانند میلمیلک، لام، لامر، برد الکترونیک و ... با تکیه بر توان خود و تلاش شبانه‌روزی در کشور و منطقه کاشان تولید می‌شود و به خودکفایی ۱۰۰ درصدی رسیده‌ایم.»

دیاری با اشاره به تعمیر، نگهداری و به‌روزرسانی ماشین‌آلات نساجی توسط مهندسان داخلی کشور عنوان کرد: «لازم است دست به دست هم دهیم و به یکدیگر کمک کنیم تا از این بحران ایجادشده به سلامت خارج شویم؛ چراکه شرکت‌های خارجی برای کوچک‌ترین قطعه ماشین‌آلات نساجی، ما را با مشکل مواجه کرده‌اند، درحالی که مهندسان ما توانستند با تکیه بر توان داخلی از پس این مشکلات برآیند.»

سیدرضا لاجوردی یکی از صاحبان صنایع نیز در این نشست توضیح داد: «این نشست برای بهبود فضای کسب و کار و بانک‌ها در اتاق بازرگانی کاشان تشکیل شده است و برای حل مشکلات و معضلات حوزه نساجی کاشان به‌واسطه تحریم‌های اعمال‌شده توسط آمریکا راهکارهای لازم ارائه می‌شود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان نیز در این مراسم گفت: «خودکفایی در شرایط تحریم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، به‌ویژه منطقه کاشان که با صنعت نساجی عجین شده و خودکفایی در تولید قطعات ماشین‌آلات نساجی بسیار حائز اهمیت است؛ چراکه وابستگی در این صنعت می‌تواند ضربات جبران‌ناپذیری را به صنعت نساجی وارد کند.»

حسین زینلی افزود: «این خود دلیل اصلی برگزاری این نشست از سوی سرای تخصصی فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان است.»

انتهای پیام/

167 / 167 تحریم سرای نوآوری فرش دانشگاه آزاد کاشان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تحریم دانشگاه آزاد کاشان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان ماشین آلات نساجی فرش ماشینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۲۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات

مهران فاطمی استاندار یزد درباره وضعیت صنعت فرش استان تصریح کرد: نابود شدن صنعت فرش قصه پرغصه‌ای است و باید همکاران دفتر اقتصادی و انجمن فرش این موضوع را پیگیری کنند.

وی با اشاره به نگاه استان مبنی بر حرکت به سمت دانش بنیان و توسعه نساجی گفت: ما محدود کردن صنایع آلاینده پرآبخواه در استان را در پیش گرفتیم و در محور مهریز ـ عقدا کاهش هزار و ۸۰۰ مجوز را انجام دادیم.

فاطمی، در خصوص تامین مالی واحد‌های نساجی اظهار داشت: از تسهیلات سفر رئیس جمهور به یزد، هزار میلیارد تومان به نوسازی نساجی اختصاص یافته و امسال هم ۳۰ درصد تسهیلات تبصره‌ای به بخش نساجی اختصاص می‌دهیم.

استاندار همچنین خاطرنشان ساخت که ساختمان مرکز نوآوری نساجی برای تربیت نیروی انسانی ماهر را تامین می‌کنیم و تجهیز آن برعهده بخش خصوصی است تا در اول مهرماه آماده باشد.

فاطمی در خصوص راه اندازی دهکده نساجی هم گفت: این دهکده با مشکلات قانونی مواجه است و همچنین به ۱۰ هکتار زمین نیاز دارد. جانمایی زمین را مشخص کنید تا زمین در اولین فرصت تامین شود.

وی با اشاره به سابقه پنج دهه استفاده استان از معادن افزود: این در حالی است که قدمت نساجی ما به بیش از ۱۰۰ سال می‌رسد، ولی با وجود داشتن نخبه و دانشگاه و فناوری همچنان واردکننده ماشین آلات نساجی و معدن هستیم که باید در این خصوص تدبیری اندیشید.

گرجی مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت هم در این نشست موضوع پارچه را دغدغه اصلی حوزه کاری خود دانست و گفت: بخشی از واردات پارچه به صورت قاچاق انجام می‌شود و در این خصوص سال گذشته اقدامات را شروع کردیم و باید در قالب یک کارگروه به راه حل اجرایی رسید.

در نشست گفتگوی دولت و بخش خصوصی مسائل و مشکلات صنعت نساجی یزد نیز افزایش واردات صنایع نساجی، کمبود منابع ارزی، دو نرخی بودن ارز برای صنعت نساجی و تبدیل تولیدکنندگان نساجی به وارد کننده مطرح شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • ساخت کمپ تمرینی برای تیم فوتبال نساجی در قائمشهر
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود
  • یزد؛ میزبان غول‌های صنعت نساجی
  • (ویدئو) تحریم‌ها و اقتصاد نابسامان فرش ایران را به زیر کشید؛ ما منزوی شده‌ایم
  • تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات
  • حمله حیوانات وحشی به گوسفندان در کاشان
  • صعود تیم والیبال دانشجویان واحد کاشان به نیمه‌نهایی مسابقات دانشگاه آزاد
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست