Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت قطعه‌سازی و کاهش وابستگی به محصولات خارجی، به‌منظور تأمین بودجه لازم برای ارتقای رتبه بیشتر سرای فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان قول مساعد داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کاشان، نشست شورای سیاستگذاری سرای فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان با حضور نماینده مردم شهرستا‌ن‌های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کاشان، سرپرست اداره‌کل اجرایی سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت این شهرستان و تعدادی از صاحبان صنایع در تالار زنده‌یاد بابک فخیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این جلسه گزارشی از فعالیت‌های تأسیس  سرای فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان از سوی منصور یاری رئیس این سرا ارائه شد.

سیدجواد ساداتی‌نژاد نماینده مردم شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی در این نشست با اشاره به اهمیت قطعه‌سازی و کاهش وابستگی به محصولات خارجی به‌منظور تأمین بودجه لازم برای ارتقای رتبه بیشتر سرای فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان قول مساعد داد.

میثم عرب‌زاده سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان نیز در این نشست با اشاره به امکانات و ظرفیت این دانشگاه عنوان کرد: اولویت نخست ما درآمدزایی برای دانشگاه‌ است و در این راستا با اجرای سرای نوآوری فرش ماشینی طرح تحقیقاتی «پایش قطعات مصرفی صنعت فرش ماشینی و صنایع وابسته» انجام خواهد شد.

انتهای پیام/4078/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۵۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.


رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است، که توسط مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificas در کشور اسپانیا از سال ۲۰۰۴ مشغول به فعالیت است.


این مؤسسه، هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از ۳۲ هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین ۲۰۰ کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.


سه شاخص مهم و تأثیرگذار در این رتبه‌بندی وجود دارد، شاخص اول قابلیت مشاهده دیگران (Visibility) با وزن ۵۰ درصد که شامل مجموع تعداد لینک‌ها و دامنه‌های ارجاع شده مربوط به این لینک‌ها از یک وب سایت خارجی به وب سایت دانشگاه، مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی است، و اطلاعات مربوط به این شاخص از دو پایگاه اطلاعاتی Majestic و Ahrefs استخراج می‌شود.


شاخص دوم برتری (Excellence) با وزن ۴۰ درصد نیز به معنای تعداد مقالات برتری است، که جزء ۱۰ درصد مقالات با بیشترین میزان ارجاعات در رشته‌های متفاوت است و این اطلاعات نیز از پایگاه سایماگو جمع‎ آوری می‌شود.


شاخص سوم فایل‌های قابل دسترسی (Openness) با وزن ۱۰ درصد است، که شامل تعداد استناد‌ها به نویسندگان برتر است و مرجع دریافت اطلاعات مورد نظر، موتور جستجوی Google Scholar Citations می‌باشد.


بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، در جدیدترین نتایج رتبه بندی وبومتریکس (نسخه ژانویه ۲۰۲۴)، دانشگاه بیرجند رتبه ۲۷۳۸ را در بین ۳۱۷۰۲ دانشگاه و موسسه جهانی و رتبه ۵۰ ملی را در میان ۴۵۷ موسسه و دانشگاه ایرانی کسب کرد.


از جمله اهداف این رتبه بندی، تشویق و ترغیب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت الکترونیکی در راستای ارتقای دسترس پذیری عمومی جامعه و ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.


شایان ذکر است یکی از مهم‌ترین تغییراتی که در سال ۱۴۰۲ در این خصوص اعمال شد، تغییر وب‌سایت دانشگاه با هدف ارتقای فعالیت‌های الکترونیکی، دسترس‌پذیری، بهبود مخاطب پذیری و برجسته نمودن ماژول‌های پژوهشی در وبگاه بود که تاثیر ملموس آن در ارتقای رتبه وبومتریک دانشگاه مشهود است.

دیگر خبرها

  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • مشکلات شهرستان‌های استان روی میز وزیر کشور
  • تشریح ۵ گام ارتقای تعلیم و تربیت اجتماعی
  • راه‌اندازی مدرسه هنر در کاشان
  • صعود تیم والیبال دانشجویان واحد کاشان به نیمه‌نهایی مسابقات دانشگاه آزاد
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است
  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار