Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس اتاق بازرگانی کاشان ضمن اشاره به کاهش ۱۰ درصدی صادرات در قطب تولید فرش ماشینی کشور گفت: تصمیمات نامتعارف بانک مرکزی کاهش صادرات فرش ماشینی را به دتبال داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، محمود تولایی شامگاه چهارشنبه در دیدار با جمعی از فعالان اقتصادی شهرستان کاشان ضمن اشاره به پیشینه و سابقه تأسیس اتاق بازرگانی شهرستان کاشان اظهار داشت: 137 سال از تأسیس اتاق بازرگانی کاشان می‌گذرد و در طول این سال‌ها خدمات مختلفی به فعالان اقتصادی ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نقش اتاق بازرگانی را نقش مشاور برای سه قوه دانست و افزود: تشکل‌های اقتصادی و صنعتی خصوصی در شهر و کشور و فعالیت در حوزه‌های مختلف اقتصادی از جمله وظایف اتاق بازرگانی است و منطقه کاشان نیز با وجود 22هزار واحد صنفی و اشتغال بیش از 95هزار نفر یکی از مناطق فعال حوزه اصناف نسبت به جمعیت است.

رئیس اتاق بازرگانی شهرستان کاشان ضمن اشاره به فعالیت قابل توجه گمرک شهرستان کاشان ابراز داشت: گمرک کاشان یکی از واحدهای فعال در کشور است و از لحاظ نیروی انسانی کمبود ندارد اما متأسفانه از نظر زیرساختی در سطح بسیار پایینی قرار دارد که لازم است بیش از پیش به آن رسیدگی شود.

وی ضمن اشاره به تخصیص 20 هکتار زمین به گمرک کاشان در شهرک صنعتی امیرکبیر این شهرستان با رایزنی‌های صورت گرفته گفت: 70 گمرک در سطح کشور وجود دارد در حالی که گمرک کاشان از 15 استان کشور جایگاه بهتری دارد و از این رو لازم است تا رسیدگی بیشتری به این واحد صورت پذیرد.

سریال دهه فجری شبکه یک در بازار فرش‌فروشان تهران/ اولین تصاویر از سریال "جلال2"تابلوفرش اتحاد ایران و عراق در ارومیه رونمایی شدماجرای پلمب بزرگ‌ترین کارخانه فرش خاورمیانه / کارخانه‌ای با 160 میلیون تومان بدهی‌ + فیلم

تولایی ضمن اشاره به تولید قابل توجه فرش در منطقه کاشان تصریح کرد: کاشان رتبه نخست در تولید فرش ماشینی را دارد و به قطب تولید فرش ماشینی کشور شهرت دارد اما با شیوع کرونا و به وقوع پیوستن پیش آمدهای مختلف صادرات فرش در سال جاری نسبت به مشابه سال گذشته 10 درصد کاهش یافته است.

وی تصمیمات نامتعارف بانک مرکزی و برخی اعمال محدویت‌ها را از مهمترین دلایل کاهش صادرات فرش دانست و تأکید کرد: این موضوع باعث شده است تا تولیدکنندگان فرش که برای صادرات به مستقیم عمل می‌کردند محصولات خود را به واسطه بفروشند و آنان فرش را صادر می‌کنند.

رئیس اتاق بازرگانی کاشان با بیان اینکه کاهش صادرات فرش باعث شده تا رتبه نخست این محصول تحت‌الشعاع قرار گرفته و میلگرد جایگزین آن شود، افزود: ورق‌های فولادی، لوله‌های چدنی، عرقیجات و گلاب، داروهای گیاهی، سیم مسی، ظروف آشپزخانه، مواد شوینده، ماهی زینتی و کولر آبی از دیگر محصولات صادراتی کاشان به بیش از 70 کشور دنیا است.

انتهای پیام/801/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کاهش صادرات فرش اتاق بازرگانی شهرستان کاشان ضمن اشاره فرش ماشینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۸۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی: تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید

بانک مرکزی اعلام کرد: تورم نقطه‌به‌نقطه شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در فروردین سال ۱۴۰۳ نسبت به فرودین سال ۱۴۰۲ به میزان ۲۷.۷ واحد درصد کاهش پیدا کرده و به کمتر از میانه کانال ۳۰ درصد رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بانک مرکزی به تازگی در پاسخ به ادعای یک رسانه درباره میزان تورم، جزئیاتی از روند این شاخص در سال گذشته و آخرین وضعیت آن در فروردین امسال ارائه کرد.

در متنی که بانک مرکزی منتشر کرده، آمده است: بر اساس آمار بانک مرکزی تورم نقطه‌به‌نقطه شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در فروردین سال ۱۴۰۳ نسبت به فرودین سال ۱۴۰۲ به میزان ۲۷.۷ واحد درصد کاهش پیدا کرده و به کمتر از میانه کانال ۳۰ درصد رسیده است.

توضیحات بانک مرکزی نشان می‌دهد نرخ تورم نقطه‌به‌نقطه در پایان فروردین امسال به کمتر از ۳۵ درصد رسیده است.

هفته گذشته نیز مرکز آمار از کاهش تورم نقطه‌به‌نقطه به ۳۰.۹ درصد در پایان فروردین ماه خبر داده بود.

کد خبر 750348

دیگر خبرها

  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • تورم نقطه به نقطه فروردین ماه اعلام شد
  • بانک مرکزی: تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • روز پر اتفاق اتاق تبریز در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • خروجی اکسپو فرصتی برای پیگیری قراردادهای تجاری مناسب بین کشورهاست
  • بانک مرکزی: تورم ۲۷ درصد کاهش یافت!