Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اتاق خبر، به نقل از اتاق ایران، اتاق کاشان در برگزاری سیزدهمین دوره نمایشگاه فرش ماشینی و صنایع وابسته آن، نقش کلیدی بازی کرد و با همکاری سازمان توسعه تجارت، جمعی از تشکل‌ها و تولیدکنندگان، توانست قاعده‌ای روشن برای حضور سالانه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنعت فرش ماشینی طراحی کند.

رئیس اتاق کاشان در خصوص نحوه امتیازدهی و رتبه‌بندی و رویکرد تازه اتاق کاشان به حضور تولیدکنندگان و صادرکنندگان در آخرین روز سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی فرش ماشینی گفت: از دو سال گذشته وزرای مختلف، با دستوراتی صریح، اجرای نمایشگاه فرش ماشینی و صنایع وابسته و سیاست‌گذاری آن را به نمایندگی از تشکل‌های فرش ماشینی به عهده اتاق کاشان گذاشتند و ما هم با همکاری سازمان توسعه تجارت تلاش کردیم کار را در کمال صداقت و شفافیت و در جهت تقویت رقابت سالم پیش ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود تولایی افزود: به دنبال این مسئولیت، با تأسیس شورای سیاست‌گذاری، از تمام تشکل‌ها دعوت کردیم و در جلسات متعدد فعالان در همه موضوعات، اظهارنظر کردند و مجموعاً با رسیدن به یک جمع‌بندی به شکل متفق‌القول با اعمال نظرات جمعی تمام تشکل‌ها، تولیدکنندگان و مجری نمایشگاه توانستیم قاعده‌ای را که موردقبول همه حاضران بود را بر اساس فرمول و شاخص‌های معینی تدوین کنیم. درنتیجه غرفه‌داران این دوره از نمایشگاه با رضایت خود و بر اساس امتیازاتی که از مجموع شاخص‌های میزان صادرات در سه سال گذشته، تعداد کارکنان بیمه شده، تعداد حضور در نمایشگاه‌های مختلف داخلی و خارجی و ... از آن خود کرده بودند در این رویداد حضور به هم رساندند.

رئیس اتاق کاشان همچنین نسبت به اصلاح روند و فرآیندهای اجرای نمایشگاه و شنیدن نواقص آن، گفت: این روند و استاندارد هم قطعاً جای بهبود دارد. همچنین نمایشگاه در بعد بین‌الملل باید به تعالی برسد و بسیار راه برای پیشرفت دارد. ما باید بپذیریم که خارجی‌ها در نمایشگاه‌های ما حضور داشته باشند و ضمن بازدید، صاحب غرفه باشند. باید این ظرفیت‌هایی ایجاد شود که تولیدکنندگان ماشین‌آلات، قطعات و صنایع مختلف و تمام ذی‌نفعان صنعت فرش بتوانند این نمایشگاه متعلق به خود بدانند و در آن حضور پیدا کنند.

 این فعال اقتصادی در ارتباط با حضور کمرنگ دیگر صنایع وابسته به فرش در این نمایشگاه اظهار کرد: امسال تعداد تولیدکنندگان موکت و انواع کف‌پوش‌های غیر نساجی، در نمایشگاه محدود بود. اما امیدواریم سال آینده بتوانیم زنجیره‌های دیگر تولید فرش و صنایع وابسته را هم به نمایشگاه اضافه کنیم. این نمایشگاه باید به حد عالی برسد و در جایگاه اصلی خود را پیدا کند تا بتوانیم در مجامع بین‌المللی حضور داشته باشیم.

ایران ظرفیت‌های تولید انبوه را دارد

برخی صادرات از ایران به کشورهایی که خود در صنعت نساجی زبانزد هستند را زیره به کرمان بردن می‌دانند، اما رئیس اتاق کاشان معتقد است: علت صادرات فرش ماشینی ایران به کشورهایی چون ازبکستان که خود در صنعت نساجی سرآمد هستند، این است که فرش ماشینی ایرانی به‌عنوان فرش بسیار ظریف با شانه‌های بالا شناخته می‌شود که کشورهای دیگر قادر به تولید آن نیستند. همچنین آن‌ها توان و ظرفیت‌های تولیدی ایران را نیز ندارند. ممکن است ازبکستان در تولید نخ پنبه، بهتر عمل کند اما این به معنای توان تولید فرش ماشینی رقابت‌پذیر، با فرش ماشینی باکیفیت ایرانی نیست.

او در ادامه اضافه کرد: هدف از دعوت سفرا و روسای اتاق‌های مشترک بازرگانی با کشورهای دیگر به این نمایشگاه این بود که ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ما دیده شود. هرکدام از این مدعوین به سایر کشورهای دنیا تردد دارند و پس از بازدید از این نمایشگاه قطعاً از توانایی‌ها و دستاوردهای ما در مجامع بین‌المللی سخن خواهند گفت. ما تلاش کردیم در سال اول حضور اتاق کاشان در مدیریت نمایشگاه با دعوت این افراد در حد بازدهی و توان از موقعیت پیش‌آمده به نفع صادرات بهره‌برداری کنیم.

تولایی در پایان با اشاره به اقداماتی که برای پیگیری و رفع مشکلات تولیدکنندگان و صادرکنندگان از طریق اتاق کاشان انجام شده، تصریح کرد: ما به‌واسطه تحریم، مشکلات و چالش‌هایی در مبادلات خارجی داریم؛ ازاین‌رو اتاق کاشان برای رفع تعهدات ارزی، زمان گرفته و تغییراتی را در نسبت‌ها و میزان‌ها، ایجاد کرده است. به‌علاوه، توانستیم در فرآیندهای گمرکی تغییراتی ایجاد کنیم به‌نحوی‌که نرخ پایه گمرکی، صادراتی و تعرفه‌ها، تغییر کند.

   

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: رتبه بندی تولیدکنندگان صنایع وابسته ظرفیت ها تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۳۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟

رتبه‌بندی تایمز به تازگی جدیدترین نسخه رتبه دانشگاه‌های قاره آسیا در سال ۲۰۲۴ میلادی را منتشر کرد که چینی‌ها برتری بودند و بهترین دانشگاه ایرانی به رتبه ۵۶ بسنده کرد.

به گزارش ایسنا، در دهه‌های گذشته، ظهور و شکوفایی دانشگاه‌های آسیایی در میان دانشگاه‌های جهان قابل توجه بوده است. 

این پیشرفت در تمامی رتبه‌بندی‌های معتبر دانشگاه‌های جهان هم دیده شده است. اخیرا رتبه‌بندی تایمز، جدیدترین نسخه از رتبه دانشگاه‌های قاره آسیا را منتشر کرده و در آن روش‌های ارزیابی خود را اصلاح کرده است. 

قدرت رو به بهبود تولیدات تحقیقاتی چین و تأثیر آن بر منطقه رمز موفقیت چینی‌ها در برتر بودن در این تحقیقات بوده است. نکته قابل توجه دیگر، رشد نیروگاه‌های منطقه‌ای در زمینه همکاری با صنعت و همچنین اشاره به این موضوع است که بیشتر کشورهای آسیایی در حال بهبود سیستم آموزش عالی خود در این زمینه هستند.

سال گذشته، چین چهار رتبه از ۱۰ رتبه برتر را به خود اختصاص داد. امسال پنج دانشگاه در میان ۱۰ دانشگاه برتر دارد. این پیشرفت چینی‌ها برای هنگ کنگ بد بوده ،چرا که اکنون تنها دو مؤسسه در بین ۱۰ مؤسسه برتر دارد.

بعد از چین و هنگ کنگ، ژاپن هم عملکرد خوبی داشته است. اما در میان کشورهای شرق آسیا، کره جنوبی دچار سقوط شده است. در سال ۲۰۲۳ میلادی دانشگاه ملی سئول که برترین دانشگاه کره جنوبی است، جایگاه ۱۱ را داشت اما امسال به رتبه چهاردهم سقوط کرده است. 

بر این اساس برترین دانشگاه‌های آسیا از نظر مؤسسه رتبه‌بندی تایمز به شرح  ذیل است: 

۱- دانشگاه شینهوا( چین)

۲- دانشگاه پکن( چین)

۳- دانشگاه ملی سنگاپور ( سنگاپور ) 

۴- دانشگاه صنعتی نانیانگ( سنگاپور) 

۵- دانشگاه توکیو ( ژاپن) 

۶- دانشگاه هنگ‌کنگ ( هنگ کنگ ) 

۷- دانشگاه شانگهای جیائو تونگ ( چین) 

۸- دانشگاه فودان ( چین) 

۹-ژیجیانگ ( چین) 

۱۰- دانشگاه چینی هنگ‌کنگ ( هنگ کنگ)

اما ۱۰ دانشگاه ایرانی برتر این رتبه‌بندی که رتبه آنها در مقابل نامشان نوشته شده نیز به ترتیب ذیل است:

دانشگاه صنعتی شریف: ۵۶

دانشگاه صنعتی امیرکبیر: ۶۸

دانشگاه علم و صنعت ایران: ۷۹

دانشگاه تهران:۱۰۰

دانشگاه صنعتی شیراز: ۱۱۸

دانشگاه تبریز:۱۲۱

دانشگاه علوم پزشکی تهران:۱۲۹

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:۱۳۱

دانشگاه صنعتی اصفهان: ۱۳۳

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل: ۱۳۶

بررسی آمار و ارقام این رتبه‌بندی نشان از آن دارد که دانشگاه‌های ایرانی آنطور که باید و شاید جایگاهی در خور نداشته‌اند. چراکه برترین دانشگاه ما در این رتبه‌بندی یعنی دانشگاه صنعتی شریف به رتبه ۵۶ در میان دانشگاه‌های آسیا بسنده کرده است. این در حالی است که توان و دانش دانشجویان و نخبگان ما و همچنین ظرفیت‌های دانشگاه‌های ما چیزی فراتر از این آمار و ارقام است و بی شک با اراده و همت بیشتر از طرف مسئولان  میتوان به این مهم دست پیدا کرد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سبقت تاریخی فوتبال ایتالیا از اسپانیا
  • رتبه نهم، پرمشتری‌ترین جایگاه جدول لیگ
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجور برای جذب معلم صادر شده است
  • اولویت اصلی دولت آموزش و پرورش است
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • خودداری شهروندان ازخریدتخم‌مرغ‌های نگهداری شده در یخچال واحد‌های عرضه
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر
  • نباید با معلم‌مان کشتی بگیریم/ دولت‌ها تا یک سال اول‌شان به معلم‌ها توجه می‌کنند/ حضور طلاب در مدارس مسبوق به سابقه است/ «نیرزاده» هم طلبه بود